Serveis immobiliaris

Serveis immobiliaris

(+34) 972 835 266
(+34) 664 870 881

Seleccioni un àrea

 

Finques exclusives

Sant Feliu de Guíxols, Costa Brava, Casa exclusiva estil rústic

Ref.1321

Casa
Sant Feliu de Guíxols / Sant Amanç

Terreny: 6300 m2 / Construït: 499 m2

Lavabos 3 Habitacions 6 1.850.000€

Pals Masos de Pals Exclusiva finca

Ref.1944

Casa
Pals / Masos de Pals

Terreny: 35000 m2 / Construït: 632 m2

Lavabos 5 Habitacions 5 2.300.000€

Parcel·les exclusives a Santa Cristina d'Aro, Costa Brava

Ref.1598

Parcel·les
Santa Cristina d'Aro / Centre

Terreny: 606 m2 / Construït: 0 m2

Lavabos n/a Habitacions n/a 175.000€

Finques Santa Cristina - Immobiliària a Santa Cristina d'Aro (Costa Brava)

Finques Santa Cristina S.L és gestionada per Agents de la Propietat Immobiliària, col·legiats API i inscrits en el Registre Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT nº 1763. Professionals del sector Immobiliari amb més de vint anys d'experiència i oficines  immobiliàries a Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols.  Al nostre web www.finquessantacristina.com trobareu àmplia informació de les propietats en venda: terrenys, parcel·les, cases amb jardí, pisos, apartaments, cases d'obra nova a les següents poblacions de la Costa Brava: Santa Cristina d'Aro , Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro, Llagostera. A Finques Santa Cristina S.L tindrà tot l'assessorament necessari en els aspectes legals, urbanístics i comercials per la correcta compravenda d'una propietat o el seu lloguer.

Compra casa Santa Cristina d´Aro, venda casa Santa Cristina d´Aro, comprar casa Golf Santa Cristina d´Aro, venda casa Golf Santa Cristina d´Aro, comprar parcel Santa Cristina d´Aro, venda parcel Santa Cristina d´Aro, immobiliàries Santa Cristina d'Aro.

 

Serveis i tràmits

 

Cèdules habitabilitat

Tramita l'obtenció de cèdules habitabilitat i certificats energètics. Obligatoris per Llei per la venda o Lloguer de qualsevol habitatge. Assessorament i gestió de tràmits Notarials i al Registre de la Propietat per a la Compra-Venda o la regulació de les inscripcions registrals.
Assessorament i gestió dels tràmits per a l'obtenció de permisos i llicencies davant l'administració. Gestions amb les companyies subministradores de serveis.

 

Disseny de projectes

L'assessorem en el disseny de projectes d'obra nova i rehabilitació, i proporcionem els millors tècnics i industrials segons els tipus d'obra a executar, proporcionant els pressupostos més ajustats de preu valorats per la qualitat i l'eficacia a més del nostre seguiment de les obres.

 

Professionals de la neteja

Proporcionem els millors professionals de la neteja. També podem cuidar-nos dels  manteniments , reparacions i el control de l'habitatge  durant els períodes en que els propietaris estan absents..

Copyright © 2016 Tots els drets estan reservats - Finques Santa Cristina, S.L.  Avis legal - Política de privacitat