Serveis immobiliaris

Serveis immobiliaris

(+34) 972 835 266
(+34) 664 870 881

 

Finques exclusives

Platja d'Aro, Mas Nou ,Costa Brava, torre amb vista mar

Ref.1524

Casa
Castell-Platja d'Aro-S'Agar / Mas Nou

Terreny: 2730 m2 / Construït: 350 m2

Lavabos 4 Habitacions 5 1.350.000€

Santa Cristina d'Aro, golf Costa Brava, exclusiva villa

Ref.0899

Casa
Santa Cristina d'Aro / Golf Costa Brava

Terreny: 1950 m2 / Construït: 500 m2

Lavabos 4 Habitacions 5 1.285.000€

Santa Cristina d'Aro, Costa Brava, Masia, Finca

Ref.1865

Masia
Santa Cristina d'Aro / Costa Brava

Terreny: 17700 m2 / Construït: 900 m2

Lavabos 6 Habitacions 8 Consultar

Finques Santa Cristina - Immobiliària a Santa Cristina d'Aro (Costa Brava)

Finques Santa Cristina S.L és gestionada per Agents de la Propietat Immobiliària, col·legiats API i inscrits en el Registre Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT nº 1763. Professionals del sector Immobiliari amb més de vint anys d'experiència i oficines  immobiliàries a Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols.  Al nostre web www.finquessantacristina.com trobareu àmplia informació de les propietats en venda: terrenys, parcel·les, cases amb jardí, pisos, apartaments, cases d'obra nova a les següents poblacions de la Costa Brava: Santa Cristina d'Aro , Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro, Llagostera. A Finques Santa Cristina S.L tindrà tot l'assessorament necessari en els aspectes legals, urbanístics i comercials per la correcta compravenda d'una propietat o el seu lloguer.

 

 

 

Serveis i tràmits

 

Cèdules habitabilitat

Tramita l'obtenció de cèdules habitabilitat i certificats energètics. Obligatoris per Llei per la venda o Lloguer de qualsevol habitatge. Assessorament i gestió de tràmits Notarials i al Registre de la Propietat per a la Compra-Venda o la regulació de les inscripcions registrals.
Assessorament i gestió dels tràmits per a l'obtenció de permisos i llicencies davant l'administració. Gestions amb les companyies subministradores de serveis.

 

Disseny de projectes

L'assessorem en el disseny de projectes d'obra nova i rehabilitació, i proporcionem els millors tècnics i industrials segons els tipus d'obra a executar, proporcionant els pressupostos més ajustats de preu valorats per la qualitat i l'eficacia a més del nostre seguiment de les obres.

 

Professionals de la neteja

Proporcionem els millors professionals de la neteja. També podem cuidar-nos dels  manteniments , reparacions i el control de l'habitatge  durant els períodes en que els propietaris estan absents..

Copyright © 2016 Tots els drets estan reservats - Finques Santa Cristina, S.L.  Avis legal - Política de privacitat